Electrokinesis là gì? – 6 cách giúp bạn điều khiển điện an toàn

Elektrokineza është një aftësi e mbinatyrshme e përshkruar në fantashkencë, libra komike dhe filma. Kjo aftësi i lejon përdoruesit të fokusojë dhe kontrollojë energjinë elektrike në mjedisin përreth, por a është e mundur kjo aftësi në jetën reale? Si të praktikoni elektrokinezën? Le ta zbulojmë me Cakhia TV pikërisht në këtë postim

duke treguar poshtë 2
libri i turiviu

Çfarë është Elektrokineza?

Çfarë është Elektrokineza?

Elektrokineza është një aftësi psikike që i mundëson mendjes të biosintezojë dhe kontrollojë atome të ndryshme duke përdorur valët e energjisë dhe rrymat elektrike. Kur përdoret në mënyrë korrekte, elektroforeza i lejon përdoruesit (zakonisht i njohur si Electromancer) të kontrollojë dhe manipulojë rrjedhën e energjisë së energjisë elektrike dhe valëve elektromagnetike. Për ata që nuk janë të njohur me elektromagnetizmin, kjo është një degë e fizikës që fokusohet kryesisht në eksperimentimin elektromagnetik; Ky është korrelacioni midis grimcave dhe energjisë elektrike.

Blini produkte këtu

Elektrokineza kuptohet si fuqia e kontrollit elektrik. Që do të thotë që ju duhet të shkoni, kontrolloni, kërkoni, kontrolloni ose çfarëdo mënyre tjetër që dëshironi vetëm me fuqinë e mendjes tuaj.

A është e rrezikshme elektrokineza?

Përgjigja është qartësisht po, dhe praktikimi i Electrokinesis është shumë më i rrezikshëm për ju, dhe njerëzit ose gjërat përreth jush.

Por kjo nuk duhet t’ju dekurajojë, sepse gjithçka do të thotë është që ju duhet të hidhni hapat e parë përpara se të ndjeni fuqinë tuaj. Është e qartë se gjëja që duhet t’i kushtoni vëmendje dhe të mbani mend kur stërviteni është të jeni të kujdesshëm dhe të mos shkoni në një stuhi me bubullima me disa shishe për të fituar forcë për më vonë.

Dikush mund të bëjë Electrokinesis?

Dikush mund të bëjë Electrokinesis?

Ashtu si shumica e të tjerëve, a ka pika të mira dhe kufizime që secili mund të arrijë, të cilat janë të ndryshme për secilin person dhe ndonjëherë edhe të ndryshme nga elektromagnetizmi?

Niveli i forcës dhe fuqisë që mund të arrihet me elektromobilitetin varet nga ju. Duhet të jesh i fortë si person (mendërisht jo fizikisht) dhe duhet të kuptosh se forca janë dy nga elementët e rëndësishëm të energjisë që mund të përdorësh dhe menaxhosh. Sasi.

Një faktor tjetër është koha e mjaftueshme për të praktikuar; Është plotësisht e mundur të arrish një nivel të lartë elektromobiliteti pa pasur nevojë të lidhesh me botën ose me fjalë të tjera, pa praktikë të përditshme çdo ditë.

Kur ka pika të mira, do të ketë ende kufizime që praktikuesi duhet të kapërcejë. Ekzistojnë dy lloje të ndryshme kufijsh, njëri është i kufizuar në trupin tuaj dhe tjetri është i kufizuar në burimin e energjisë që do të kontrolloni përmes energjisë elektrike.

Kufizimet në trupin tuaj janë diçka për t’u menduar, sepse mund të jetë e rrezikshme të kaloni shumë energji elektrike në trupin tuaj menjëherë.

duke treguar poshtë 2
librat e turiviut

Për sa i përket kufijve për çdo burim energjie, duhet të jeni të vetëdijshëm se ka luhatje në nivelet e energjisë në burime të ndryshme, ndaj përpiquni të ngadalësoni dhe kini kujdes me sa energji po përdor trupi juaj.

Tham Khảo Thêm:  Top 3 lông mi giả nam châm

Përveç kufizimit fizik që lidhet me aftësinë për të përdorur efektet mendore dhe fizike, aftësia për të përdorur vetë është disi e kufizuar.

Kjo sepse energjia elektrike që përdoret kur përdoret energjia diellore vjen edhe nga fakti i mësipërm; Përdorshmëria e përgjithshme e elektrokinezës është disi e kufizuar.

Për shembull, njerëzit që përdorin fuqi magnetike mund të kenë probleme me gjëra të tilla si magnet dhe uji kur përpiqen të përdorin këtë aftësi. Ky është efekti i gjërave rreth magnetit në rrymë.

Një shembull i një kufizimi të ngjashëm mund të jetë dështimi i një personi për të përdorur aftësinë siç duhet kur qëndron pranë ose rreth një magneti në çdo shkallë. Gjithashtu, për shkak se energjia elektrike po kontrollohet; Disa materiale rezistente mund të kufizojnë rrymën e krijuar. Disa materiale që mund të jenë problematike janë goma dhe silikoni.

Si të bëni elektrokinezën

Më pas, do të mësoni se si të përdorni Electrokinesis, si të gjeneroni energji elektrike dhe si të përdorni energjinë elektrike me mendjen tuaj të shkëlqyer. Teknikat e mëposhtme janë mësuar si fillestare dhe me zhvillimin dhe praktikën elektrodinamike në pak ditë do të keni rezultate të mira.

Gjeni paqen e brendshme

imazhi 147

Gjetja e paqes dhe qetësisë së brendshme në jetën e përditshme është një hap i parë i mirë përpara se të mësoni ndonjë aftësi psikomotorike.

Prandaj, këshillohet të ndaloni disa gjëra të rëndësisë më të vogël dhe të qetësoni trupin tuaj dhe ta vendosni mendjen në një gjendje të qetë. Do t’ju hapë mendjen sepse do t’ju lejojë të arrini atë që dëshironi të arrini dhe të lehtësoni procesin e të mësuarit.

Ka disa mënyra për të ruajtur paqen dhe gjëja themelore është ta ruani paqen në mënyrën tuaj. Mënyra më e mirë është të pastroni mendimet e padëshiruara nga mendja dhe të keni kohë të jeni gati për një bisedë.

Mësohuni me tingullin elektrik

Duhet të dini diçka përpara se të ushtroheni ose vetëm disa ditë para se të vini re zhurma të vogla si bilbilat dhe bërtitjet.

Për të rritur fuqinë e energjisë, do të dëgjoni zhurmën e rrymave elektrike të krijuara prej tyre ndërsa mësoheni me to. Ju do të ndjeni zhurmën e energjisë elektrike gjatë gjithë kohës; dhe ky është çelësi për ta bërë ndjenjën e menaxhimit të energjisë tuaj edhe më efikase. Fuqia aktuale e këtij tingulli është e nevojshme në një fazë të hershme të praktikës.

Duke ëndërruar për energji elektrike

Teknikat e meditimit ju ndihmojnë të çlironi mendjen duke turbulluar gjithçka. Ju keni hequr mendimet nga koka juaj dhe keni mbajtur mendjen dhe trupin tuaj në një gjendje të pastër dhe keni vizualizuar rrymën elektrike që rrjedh nëpër trupin tuaj.

Në fazën përfundimtare, ju mund të pyeteni nëse ju kërkohet të vizualizoni diçka të padukshme. Nuk do të thotë të shohësh energji elektrike me sy të lirë, procesi i vizualizimit është thjesht krijimi i një imazhi në mendjen tënde.

Si mund të ndërtohen imazhet mendore. Si mund të zgjidhet kjo? Ju mund të mësoni për energjinë elektrike në detaje përmes videove ose imazheve që kapin shkëndija ose valë elektrike për të marrë një pasqyrë të energjisë elektrike, se si ajo kontakton dhe si funksionon. Kjo do të përmirësojë procesin tuaj të vizualizimit.

Të gjithë duan të kalojnë kohën më të mirë duke bërë vizualizime; Bëhet menjëherë para se të shkoni në shtrat. Bërja e tij çdo ditë për disa minuta do të rrisë praktikën tuaj.

Tham Khảo Thêm:  Review phim Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always 2023

Ndërsa e bëni më shpesh, do të habiteni kur dëgjoni kërcitjen dhe kërcitjen. Mund të duhen ditë ose javë nëse mund ta kuptoni të tashmen. Në këtë fazë, kërkohet këmbëngulje dhe këmbëngulje, ndaj duhet të keni parasysh se fuqia është brenda jush dhe ju vetëm duhet ta bëni dhe ta ndjeni atë.

Ndjeni energjinë në dorën tuaj

imazhi 148

Mjafton të bëni meditimin për disa ditë, mund të dëgjoni duartrokitje ose rënkime dhe do të keni një shpërthim energjie në trupin tuaj.

Ju mund të ndjeni të tashmen. Kur arrihet, ju mund ta drejtoni energjinë në duart tuaja dhe t’i ndjeni ato të ngrohta dhe të përhapen në gishtat tuaj. Kjo do t’ju japë më shumë energji që nga momenti që mbyllni sytë.

Fillimisht duhet të mbyllni sytë për t’u çlodhur pas suksesit, gjithashtu mund të mbyllni sytë për të bërë. Në këtë pikë, ju mund të zgjasni energjinë elektrike të transmetuar nga gishti juaj në çdo objekt tjetër përveç llambës për të parë nëse ndjeni ndonjë shqetësim nga eksperimenti.

Ju gjithashtu mund të përpiqeni të trullosni dikë duke lexuar dhe parë rezultatet e ushtrimeve tuaja.

Nëse gjithashtu nuk ndiheni rehat edhe pas disa javësh meditimi dhe përmirësimi audio/vizual, do të konsideroja blerjen e një tazeri me cilësi të mirë, por me kapacitet të vogël.

Mos harroni se unë kam një Tazer cilësor dhe nuk mund të blini një tazer të lirë kinez 3 dollarësh, sepse në thelb po ju bën më shumë dëm sesa mirë. Unë rekomandoj të blini një me fuqi të ulët pasi nuk ju mbyt kur përpiqeni të vidhni një pjesë të fuqisë tuaj kur përpiqeni ta kontrolloni.

Krijo një top elektrik

Ky është në thelb një top psi që përdor energjinë elektrike nga funksionimi i një motori elektrik për të gjeneruar.

Për të filluar, imagjinoni energjinë elektrike brenda trupit tuaj. Në këtë pikë, ju krijoni një top normal psi, pastaj imagjinoni nxehtësinë që rrezaton nga duart dhe majat e gishtave, të cilat nga ana e tyre kombinohen me topin psi për të krijuar flakë dhe goditje të vogla. rreth dhe brenda topit psi.

Bëni këtë ushtrim për rreth 5 minuta në ditë, së bashku me kryerjen e tij, ndjeni fuqinë që rrjedh brenda jush. Duke bërë këtë, ju duhet të ndjeni një rrymë elektrike në trupin tuaj.

Duke bërë këtë, do të ndjeni pak energji dhe do të krijoni një sferë elektrike dhe në fund nuk do t’i tronditni njerëzit përreth jush.

duke treguar poshtë 2
librat e turiviut

Praktikë e vazhdueshme

Proverbi i famshëm ‘praktika e bën të përsosur’ do të thotë se praktikimi i diçkaje rregullisht dhe vazhdimisht do t’i lejojë përdoruesit të arrijë rezultate më të larta në drejtim të trajnimit.

E njëjta gjë vlen edhe për Electrokinesis, e cila nuk është përjashtim nga rregulli. Është e rëndësishme të keni vendosmëri, këmbëngulje dhe fokus për të arritur qëllimet tuaja. Praktika rrit fokusin dhe kjo në fund mund të rrisë performancën dhe sa më shpejt të praktikoni, aq më të mira janë rezultatet dhe aq më mirë do të praktikoni sepse kjo do të thotë rezultate edhe më të mira!

Tham Khảo Thêm:  7+ oufit cho vai rộng bắp tay to nên mặc gì trông thon thả hơn

I gjithë procesi funksionon ngadalë sepse nuk ndodh shpejt. Duhet kohë dhe nuk duhet të dekurajoheni nga dështimi juaj i parë.

Të mësosh se si të zhvillosh aftësitë psikike është më e lehtë nga sa mendon, por shumë prej tyre ndryshojnë nga personi në person. Sa më mirë të praktikoni, aq më të mira do të arrini rezultate dhe në fund aq më i gjatë mund të jetë udhëtimi.

Ku duhet të praktikoj Electrokinesis në mënyrë të sigurt?

Elektrokineza mund të përdoret/zbatohet në shumë fusha dhe me çdo burim energjie. Vendi më i mirë për të përdorur pushtetin mund të vendoset në mjedisin e dikujt; nëse e përdorni këtë rreth një burimi të madh energjie, për shembull një termocentral, elektrodinamika juaj do të ulet si rezultat, por këshillohet kujdes.

Ka gjithmonë pasoja për të përdorur shumë energji elektrike në të njëjtën kohë; Qendro larg. Mund të ketë disa prej jush që e duan energjinë elektrike, por në zonat rurale ka vetëm pak energji elektrike.

Mos kini frikë, kjo nuk ju privon nga mundësia për të përjetuar artin e elektrodinamikës. Furnizimet më të vogla të energjisë mund të jenë më të mira për të sapoardhurit sepse nuk duhet të përdorni shumë energji elektrike herën e parë, është më e sigurt dhe më fitimprurëse të eksperimentoni me burime të reja të energjisë bazuar në burime më të thjeshta të energjisë sesa dritat ose pajisjet shtëpiake. pajisje elektrike që janë të lehta për t’u përdorur.

Gjërat që duhen mbajtur parasysh kur praktikoni Electrokinesis

Gjërat që duhen mbajtur parasysh kur praktikoni Electrokinesis

Gjëja tjetër për të thënë se ka disa lajme pozitive për ju. Nëpërmjet teknikave dhe aftësive të aftësisë Elektrodinamike, të gjithë mund të mësojnë

Ajo që ju nevojitet janë disa teknika bazë dhe duke i bërë ato vazhdimisht do të zhvilloni energjinë elektrike. Ju gjithashtu mund të përfitoni nga shërbimet e ekspertëve të cilët do t’ju ndihmojnë të dini se çfarë duhet të kuptoni vërtet.

Pa kuptuar qëllimin e vërtetë të meditimit, nuk ka kuptim të gjendjes së brendshme. Nëse merrni pjesë me gjysmë zemre, nuk do të funksionojë. Vizualizimi është një aftësi e rëndësishme për të mbajtur një imazh në mendjen tuaj, e cila është një nga aftësitë më të mira për të pasur ndërsa po ndërtoni aftësitë tuaja psikike përmes teknikave të kryerjes.

Me siguri nuk e arrini qëllimin tuaj derisa të përpiqeni ta bëni veten të besoni tek ju, atëherë do t’ia dilni. Edhe nëse mendja juaj nuk e ndan të vërtetën me trupin tuaj, ajo ka nevojë për motivim të vazhdueshëm për ta bërë këtë.

Blini produkte këtu

Ndër aftësitë e mbinatyrshme, Electrokinesis konsiderohet të jetë një nga më të vështirat për t’u trajnuar. Megjithatë, nëse doni të provoni dorën tuaj në trajnimin e Electrokinesis, mund të filloni duke u fokusuar në përqendrim dhe të kaloni nëpër disa teknika përqendrimi, si meditimi ose joga. Për të përmirësuar kontrollin dhe përqendrimin, mund të kryeni ushtrime për të forcuar kujtesën, për të zhvilluar përqendrimin dhe për të përmirësuar aftësinë analitike.

duke treguar poshtë 2
libri i turiviu

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Electrokinesis là gì? – 6 cách giúp bạn điều khiển điện an toàn . Đừng quên truy cập Cakhia TV kênh trực tiếp bóng đá số 1 Việt Nam hiện nay để có những phút giây thư giãn cùng trái bóng tròn !

Related Posts

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *

© 2024 Cakhia TV - WordPress Theme by WPEnjoy